25 d’octubre del 2011

Un any més, la castanyada

Fidel com la que més, l'entranyable castanyera ens visita de nou.
Com ja és tradició aquestes darreres anyades, gairebé de màniga curta.
Per sort, finalment, la tardor s'ha decidit a arribar. Pluja i fresca a dojo aquests darrers dies, ens recorden que som a finals d'octubre.



Enguany podrem gaudir d'uns ben merescuts dies de descans. Un pont de 4 dies, que ens vindran d'allò més bé, després del primer sprint d'aquest curs i ens permetran recuperar l'alè per encarar la segona part del trimestre.
Cal aprofitar-los per gaudir en família, per poder satisfer aquelles activitats que ens agrada fer i que, per diferents raons, sempre queden aparcades.
Personalment espero poder sortir força en bici: aquesta època és ideal, ni fred ni calor. Llàstima que el dia escurça de valent!
Moniatos, castanyes i panellets.
Pels més creients, jornada de Tots els Sants.
Pels més incrèduls i pels més "anglosaxonats", el Halloween que, a poc a poc, va entrant a les nostres vides. la qual cosa està bé, si això no implica una pèrdua de les pròpies tradicions.
Qualsevol raó és bona, però, per aplegar-nos amb familiars i amics i passar una bona estona al voltant de la castanyada.
Al cole, com cada any, celebrem una lluïda Expotardor amb fruits de l'estació. Un clàssic que ens situa en el calendari. Serà aquest divendres a la tarda. A les fotos, la castanyera feta pels mestres D. Allende i M. Cujó, com sempre, molt creatius...




L'hivern ja truca a les portes. Ben calentets, el passarem, tot esperant que la primavera ens revifi el cos i l'esperit.

Salut i Cerdanya

Pensionistes, un cop + amb + sort que la resta de catalans/es

Em plau compartir aquesta bona notícia amb tu. Parlo de les pujades del valor de les pensions dels nostres avis i àvies i de la resta de per...