15 de novembre del 2011

Jonàs, doblet amb Brasil... El Madrid, dissabte.

Els internacionals del meu VCF brillen arreu del planeta.
Jonàs, marcà els dos gols de Brasil a la terra dels faraons... quin partidàs!
Això s'afegeix al bon nivell dels francesos i del Jordi Alba...
En Feghouli no debutarà amb Argèlia, ja que Camerun, per problemes de pagaments als jugadors, ha cancel·lat el seu desplaçament a Alger.



Un doblet personal que en reforçarà l'autoestima... Esperem que en pugui fer molts més amb la nostra elàstica, començant aquest dissabte davant del Madrid!

Jonas Gonçalves, tot alegria am,b el seu doblet...

Aviam si amb Espanya també brillen més jugadors, de moment, només hi ha en Jordi Alba que, dissabte a Wembley acomplí un magnífic matx.

El que és clar que si volem bastir el futur, cal quedar-nos els nous valors que descobrim (Jordi Alba, Paco Alcàcer) en propietat. No pot ser que quan algun jove comença a despuntar, immediatament Barça, Madrid o Chelsea comencin a pressionar-lo amb cants de sirena, com està passant amb en Jordi Alba o fa poc va passar amb Juan Mata.
La viabilitat futura passa per consolidar un equip amb garanties amb gent jove i de la casa, fitxar bé, poc i barat i només vendre quan sigui una oportunitat única i amb recanvi de garanties. No podem seguir pagant els interessos de l'immens deute de l'època Soler, amb la venda de jugadors franquícia (Villa, Silva, Mata, Marchena...). Això cal parar-ho o mai sortirem del 3r lloc...

Dolguts amb el Madrid i amb ganes de revenja esportiva. Això és el que es desprén de les declaracions del gudari Soldado, que no ha oblidat el 3-6 del maig passat de lliga... De què serveix marcar-li 3 gols al Madrid, una de les millors defenses del Campionat, si te'n deixes fer 6?
Esperem que hagin après la lliçó i li juguin com cal al Madrid.
Cal jugar amb les línies més juntes, més a prop de la porteria. Cal tallar, amb una pressió constant, la creació de joc merengue. No hi haurà en Di Maria però, de ben segur, el seu substitut intentarà buscar l'esquena a la defensa blanc-i-negre. Cal pensar que, actualment, el Real Madrid és l'equip més ràpid i amb més verticalitat de la lliga.
La concentració màxima, la intensitat en els jocs defensiu i ofensiu, l'evitar les freqüents pèrdues de pilota en jugades "no forçades", la solidaritat entre els jugadors, l'encert de cara a gol de les poques oportunitats que es puguin crear i, per què no dir-ho, la sort... seran claus per no sortir-ne escaldat.
Els partits en que vam empatar a 2 amb el Barça o a un amb el Chelsea, haurien de ser el mirall on poar l'estil de joc de dissabte al vespre (TV3, La Sexta).
El que és clar és que, si volem tenir alguna remota possibilitat en la lliga, cal guanyar els partits de casa davant tots els rivals...
Ja és hora que guanyem algun gran!

M'he de fer una web... Després del blog...

 PD: Per cert, en Canales, que estrena web, vol que guanyi el VCF. Paradoxes del futbol...

Salut i Cerdanya

Pensionistes, un cop + amb + sort que la resta de catalans/es

Em plau compartir aquesta bona notícia amb tu. Parlo de les pujades del valor de les pensions dels nostres avis i àvies i de la resta de per...